Udskiftning af vinduer og døre giver et sundere og billigere hjem

​Bor du i et ældre hus, kan du næsten altid med fordel få foretaget en udskiftning af vinduer og døre, da det giver langt bedre isolering. En udskiftning betyder i sidste ende et bedre indeklima, et bedre og sundere helbred og en lavere varmeregning.

Derudover kan nye vinduer og døre naturligvis også være med til at give boligen et ansigtsløft og et mere moderne udseende, ligesom det øger boligens værdi, hvis du står i en eventuel salgssituation.

Derfor er der rigtig mange gode grunde til at få foretaget en udskiftning af døre og vinduer, uanset om det er et privat hjem, en virksomhed eller en offentlig institution. 

Er der tale om et firma, er det også værd at huske på, at medarbejdernes ydeevne forbedres markant, når indeklimaet er, som det skal være.

Vi tilbyder udskiftning af vinduer og døre til attraktive priser i blandt andet Præstø, Næstved, Vordingborg og omegn samt på resten af Sjælland.

Få foretaget et energitjek

Vi er uddannet energivejleder og kan dermed også tilbyde et energitjek, hvis du er i tvivl om, hvorvidt der er brug for nye døre og vinduer.

Hos Skibinge Tømreren kan vi tilbyde udskiftning af døre og vinduer, hvad enten det er træ, træ/alu eller plast.

Vi tilbyder levering og montering af vinduer og døre i forbindelse med ombyg, tilbyg, og nybygning.

Kun de bedste materialer ved udskiftning af døre og vinduer

Vi anvender kun de bedste leverandører på markedet, heriblandt KPK, Rationel, Outline og Velux.

Med de bedste materialer og vores mangeårige erfaring på området er du garanteret en lang levetid på din nye investering.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores pris på udskiftning af døre og vinduer afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, hvilken type vinduer du ønsker, og om der er tale om energivinduer, tagvinduer eller noget helt tredje.

Kontakt os på telefon 21 47 69 01 eller e-mail jc@skibingetoemreren.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​

Her finder du os

Skibinge Tømreren

Enghavevej 10

4720 Præstø

​CVR: 21216003

Mobil: 21 47 69 01

E-mail: jc@skibingetoemreren.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt