Tømrer – kører på hele Sjælland

Søger du en tømrer med stor ekspertise inden for sit felt, er Skibinge Tømreren fra Præstø det oplagte valg. Vi klarer alle opgaver, hvad enten det er taget, døren, gulvet, loftet eller hele bygningen, der trænger til en kærlig hånd. Vi påtager os opgaver over hele Sjælland, men holder til i Præstø ved Næstved.

Vi klarer alt inden for:

  • Entrepriseopgaver
  • Totalrenoveringer
  • Reparationer og vedligeholdelse
  • Forsikringsskader
  • Rådgivning og vejledning
  • Alt i stort og småt

Effektiv og dygtig tømrer

Gennem mange år har vi indgået som tømrer i både større og mindre projekter, hvor der er blevet stillet store krav til faglig dygtighed, effektivitet og levering til tiden. Derfor kan vi garantere dig en løsning, der på alle måder lever op til dine forventninger.

Når vores tømrer udfører sit arbejde, ved vi, hvor vigtigt det er, at det bliver udført hurtigst muligt og naturligvis med fokus på det solide håndværk og den pæne æstetiske finish. Derfor sørger vi også altid for at overholde den aftale, vi har indgået, så du ved, hvornår projektet kan ventes færdigt, og så du ikke får uventede regninger.

Tømrer fra Næstved og Præstø

Vi har mangeårig erfaring i tømrer-branchen, og garanterer dig at alt bliver udført i højeste kvalitet. Vi varetager opgaver for såvel private kunder som erhvervskunder uanset opgavens omfang, og vi kører til mange opgaver i området omkring Præstø og Næstved og resten af Sjælland, samt hovedstadsområdet.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi som tømrer tilbyder inden for tømreropgaver, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 21 47 69 01.​

Her finder du os

Skibinge Tømreren

Enghavevej 10

4720 Præstø

CVR: 21216003

Mobil: 21 47 69 01

E-mail: jc@skibingetoemreren.dk

Skibinge Tømreren
Enghavevej 10
4720 Præstø

Kontakt Skibinge Tømreren

Enghavevej 10

4720 Præstø

Mobil: 21 47 69 01

E-mail: jc@skibingetoemreren.dk

​​​Tømreropgaver

​​​Gulvarbejde

​​​Tagarbejde

​​​​​​Tilbygninger

Entreprise

Ombygninger

​​​Udestuer

Renovering

Døre & vinduer

Monier Tagpartner

Boligdrømme​