Tagrenovering og andet tagarbejde udføres

Taget skal kunne holde til mange typer vejr, og derfor er det vigtigt, du er sikret den bedst mulige løsning til en konkurrencedygtig pris, så du ikke pludselig får ubehagelige overraskelser. 

Skibinge tømreren kan være behjælpelige med alle former for tagarbejde - alt fra en lille tagrenovering til en større totalentreprise, hvor der skal lægges helt nyt tag.

Vi udfører alt fra tagrenovering til nyt tag

  • Udskiftning af tag
  • Renovering af tag
  • Kvistearbejde
  • Udnyttelse af tagetage
  • Forsikringsskader på taget
  • Små reparationer.

Vi har både private og erhvervskunder i blandt andet Præstø, Næstved, Vordingborg og på resten af Sjælland.

Efterisolering i forbindelse med dit tagarbejde

Vi klarer naturligvis også efterisoleringen efter gældende lovkrav. Med den rigtige isolering er du sikret det bedst mulige indeklima til gavn for såvel helbred som din økonomi. Med os som din ekspert på taget er du sikret tagarbejde i højeste kvalitet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din tagreparation

Går du og overvejer et nyt tag, eller skal du have udført en tagrenovering, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan komme ud til dig og se på opgaven og udarbejde et uforpligtende tilbud. 

Vi har erfaring med alt fra tegltag til eternit og stål. Intet tagarbejde er for småt eller for stort til os, og vi glæder os altid til at gå i gang med nye spændende projekter.

Ønsker du at indhente priser, så kontakt os allerede i dag på telefon 21 47 69 01 eller e-mail jc@skibingetoemreren.dk. Jo før vi kommer i gang, jo før kan du glæde dig over dit nye solide og pæne tag.

Her finder du os

Skibinge Tømreren

Enghavevej 10

4720 Præstø

​CVR: 21216003

Mobil: 21 47 69 01

E-mail: jc@skibingetoemreren.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt